ChakraMassage

Wat is een ChakraMassage

ChakraMassage is een Inner Tuning Massage ontwikkeld door het Chakra Instituut. Het is gebaseerd en ontwikkeld door geluid. Het is een hele subtiele massage die de chakra’s van het hoofd en de rug beïnvloeden op een manier dat ze meer geopend kunnen worden.

Wat zijn Chakra’s

Wat zijn Chakra’s
Chakra’s zijn energiewielen gelegen op het hoofd en langs de rug en elk chakra heeft 7 microchakra’s. Ze openen of sluiten zich naarmate er een ontwikkeling plaatsvindt tijdens het leven. Is het negatief door een ervaring in de eerste jaren van het leven dan kan de chakra sluiten en werken als een saboteur in iemands leven. Je kunt dat niet zelf bepalen wat je doet. Is de ervaring positief dan kan iemand de beslissingen vanuit vrijheid nemen. Het doel is dat uiteindelijk alle chakra’s geopend worden. Dan is iemand verlicht en zijn alle aspecten doorleeft en is iemand totaal tevreden.
1e Chakra is het aarde element. Het gaat over aarding, verbonden zijn met de aarde en veiligheid.
2e Chakra is het water element. Het gaat over relaties, verbinding en vertrouwen. Creativiteit en sexualiteit.
3e Chakra is het element vuur. Deze gaat over actie, ego, spijsvertering. Deze heb je nodig om te doen.
4e Chakra is je hartchakra, element lucht. Onvoorwaardelijke liefde voelen en geven.
5e Chakra is je keel chakra, element akasha oftewel ruimte. Kunnen communiceren met de ander, je vrij kunnen uitdrukken in creativiteit. Kunnen zingen en spreken. Hier zit ook je Inner Guru. Degene die jij werkelijk bent.
6e Chakra is je onderscheidingsvermogen. Hiermee kun je werkelijk beslissen wat er werkelijk goed voor je is. Daarmee samen hangt je intuïtie.
7e Chakra is je ultieme tevredenheid over de aarde, je relaties, je acties, je liefde, je kunnen uitdrukken en je onderscheidingsvermogen.
Belangrijk om deze aspecten helemaal te ontwikkelen en te openen zodat het leven leuk wordt.

Waarom in de zwangerschap?

Het openen in de zwangerschap is van belang voor de baby. Om deze ontwikkeling zo goed mogelijk te laten verlopen is je eigen ontwikkeling zo belangrijk. Hoe beter de chakra’s open zijn hoe beter jij je baby kunt geven wat het nodig heeft. Voeding via het bloed, in balans zijn, rust ervaren zodat de baby goed kan groeien en jij kunt opladen om vervolgens weer te geven.

Wat gebeurt er dan?

Een ChakraMassage gebaseerd op de Inner Tuning Massage bestaat uit subtiele aanraking op het hoofd en de rug. Door klank en chantings kunnen de microchakra’s zich langzaam openen en kan de energie in de chakra’s beter stromen. Er worden chantings en mantra’s gedraaid voor het openen van de geblokkeerde microchakra’s.
De handen en vingers van Corinne voelen als warme energie centra, die helende energie sturen naar de microchakra’s om ze te openen. Dat brengt inzichten en heling op de gebieden van alle aspecten van chakra’s waar jij behoefte aan hebt.

Tarieven:

Het effect van een ChakraMassage alleen van het hoofd kan voelen alsof een hele lichaamsmassage gegeven wordt.
Intake 60 minuten: € 90,-
vervolg sessies: 45 minuten: € 70,-