Zwangerschapmassage

Vitaliserend én ontspannend.

Deze massages geven je de gelegenheid uit je hoofd te komen
en aan te komen in je lichaam,
dichtbij je innerlijke bron.

Voor een fijne zwangerschap en een natuurlijke bevalling.
De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, waarin veel verandert in je lichaam, je wezen en je hele toekomst. Je bent niet meer alleen en je zorgt nu al niet meer alleen voor jezelf. Je hebt er een verantwoordelijkheid erbij. In deze omslag in je leven is het goed om regelmatig stil te staan en je evenwicht opnieuw te vinden. De zwangerschapsmassage geeft je de mogelijkheid stress en spanning te doorbreken en kom je uit bij meer rust, vertrouwen en kracht in jezelf.

Onderzoek laat zien dat ervaringen van de foetus tijdens de conceptie, de zwangerschap en de geboorte van diepgaande invloed zijn op ons leven. Belangrijk dus voor je baby om welkom geheten te worden door nu al contact te maken. Door goed voor jezelf te zorgen en je blij te voelen draag je daar direct aan bij. En een massage  is daarvoor een waardevolle voorbereiding op de bevalling en de tijd erna.

Massages in de zwangerschap:

Tijdens deze sessie nemen we tijd om meer in balans te komen. Doel van deze behandeling is om tot een diepere, totale ontspanning te komen en vertrouwen te herstellen in je zelf en alles wat erin en aan je gebeurt.

Ook wordt er gewerkt aan veelvoorkomende zwangerschapsklachten zoals:

  • lage rugklachten
  • bekkenklachten
  • pijn in de nek en schouders
  • hoofdpijn
  • vocht vasthouden in armen, benen en voeten
  • vermoeidheid
  • misselijkheid en maagzuur
  • slapeloosheid
  • kramp in de kuiten

De combinatie van methoden als acupressuur, Thaise massage, klassieke massage, voetreflexzone therapie, deep tissue, rebalancing, reiki en triggerpoint-therapie, gebruik ik om klachten op een natuurlijke manier te verminderen. Ik masseer speciaal de rug langs de wervelkolom, waardoor alle organen, die verbonden zijn met de wervels, gestimuleerd worden. Met goed functionerende organen voel je je energieker. De massage is voor iedereen uniek, omdat ik inga op de klachten die er specifiek bij iemand leven.

In het Geboortehotel in Amsterdam wordt er gemasseerd in buikligging op een tafel met een uitsparing voor de buik of in een comfortabele zijligging naar keuze.

In eerste instantie wordt vooral je hele lichaam gemasseerd om zelf meer vitaliteit en ontspanning te bereiken. In overleg wordt ook de buik gemasseerd.

Zwangerschapsmassage
Kosten: 75 minuten € 90,-
Thuis: € 20,- extra

Zwangerschapsmassagepakket
10x massage voor 60 minuten € 850.-
* inclusief de Acupressuurkaart voor bevalling
* 30 waardevolle tips voor na de bevalling
* inclusief voetreflexzonetherapie
* kruidenzakje voor voetenbad
* 1x thuisbezoek na de bevalling in Amsterdam binnen de ring of Amsterdam-West.
Deze massages mogen ook na de bevalling gebruikt worden voor postnatale massages

Alle behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Aangesloten bij de BATC

Voetreflexzonetherapie
Kosten: 75 minuten: € 90,-
korte behandeling: 60 minuten: 80,-

Overtijd behandeling en bevalling voorbereiding
zie apart pagina
Kosten: * 75 minuten € 95,-
Ben je al klant, dan zijn de kosten € 90,-

Bewustzijnscoaching
In deze sessie neem je meer tijd om bewust om te gaan met jezelf tijdens de zwangerschap. Je wordt meer in contact gebracht met jezelf en bespreken we wat je tegenkomt. Je doet een paar oefeningen die je helpen bij het her-balanceren van je energie en bij het vinden van een evenwichtige verstilling. Het doel is weer terug te komen in je lichaam en uit je hoofd, waardoor er ruimte komt voor rust en vreugde.

Ook het mentaal voorbereiden op de bevalling kan een onderwerp zijn. Ook de geschiedenis die je familie heeft, zou dan ook aan bod kunnen komen. Tevens kun je op gevoelsniveau en een haptonomische manier contact maken met je baby. Hiermee kun je je nieuwe kind welkom heten en voelen hoe je wezenlijk contact kunt maken op zielsniveau.

We gebruiken mindfullnes, bodyfullnes, technieken van Marieke de Vrij, Byron Katie, Eckhart Tolle en de lessen van mijn tibetaanse leraar Tulku Lobsang.

Kosten: *1 uur € 80,-
*2 uur € 140,- inclusief massage

Tijdens de bevalling massage en acupressuur:
€ 125,- eerste uur op locatie in Amsterdam
Vervolgens € 50,- per uur

Je kunt ook komen voor:
Rouwverwerkingsmassages na miskraam en overlijden van de baby
Reiki,
Energetische healing sessies,
Overgangsrituelen en
Aura-Chakrabehandelingen
Kosten: 75 minuten: € 90,-

Ook Cadeaubonnen en verkrijgbaar. Vraag er naar!

Doordat Corinne elke dag alleen maar behandelingen geeft aan zwangeren en net-bevallen vrouwen, is zij daar volledig in gespecialiseerd.