Helende massages

De natuurlijke behoefte van de mens is aanraking, warmte, aandacht en ontwikkeling. De geest wil groeien. Door te luisteren naar je innerlijke behoefte via je lichaam wordt je eigen innerlijke gids wakker en kan je verbinding maken met je essentie, verbinding met jezelf, je wezen.

Het contact maken, even stil staan en tijd nemen voor de verbinding met je hart, je lijf en je gevoel en je gedachten even loslaten is heilzaam en maakt dat er balans komt. Daarmee herstel je de natuurlijke orde in jezelf. Tijd nemen om echt je spanning los te laten.

Wanneer was het voor het laatst dat je je weer eens helemaal ontspannen hebt gevoeld?

Is het belangrijk voor je om echte ontspanning en ontprikkeling te vinden?

“Zodra ik ontspan kan ik veel beter voelen wat ik nodig heb, dan weet ik veel beter wat ik wil. Dan kom ik uit mijn denken, veel meer in mijn hart, in de rust en stilte, dichtbij mezelf.”

Het autonome zenuwstelsel tot rust brengen en de verbinding tussen de hersenhelften verbeteren met massage, klank, ritme, dan kom je in een gezonde heilzame sfeer terecht, waarin je tot rust en in balans kunt komen en vertrouwen in je lichaam terug komt. Je lichaam weet alles. Luisteren is nog een hele klus.

Corinne Sprenger geeft behandelingen gericht op het terugvinden van het contact met jezelf. Je overgeven aan massages kan je daarbij enorm helpen, meer dan je zou kunnen bedenken. Luisteren naar je lichaam die in wezen alles ‘weet’, voelen van signalen, kan je helpen weer in jezelf te zijn en daarmee het leven te leven. Plezier hebben en vreugde voelen. Helemaal je lichaam bewonen. Op aarde zijn.

Corinne werkt met klassieke massage, triggerpointtherapie, Thaise massage, sportmassage, voetreflexzone therapie, soundhealing, Deep tissue, lymfe drainage, Chi Nei Tsang Buikmassages, rebalancing en acupressuur.

Tarieven:
Sessies inclusief aan en uitkleden en even spreken met elkaar:
65 minuten: € 90,-
80 minuten: € 98,- (Standaard sessie)
90 minuten: € 115,-

Gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Maak hier een afspraak