Reacties

9-1-2020
Hai Corinne,
Dit is een bericht van Ellen. Jij bent bij mij thuis geweest voor een aantal heel fijne massages. Ik kom er nu pas aan toe, maar wilde je graag vertellen dat ik een heel mooie bevalling heb gehad.
In de tijd die verstreken is, realiseer ik me dat vooral ons gesprek daarin is heel belangrijk is geweest. Onze gesprekken over die nachtmerrie die ik heb gehad, maar ook die affirmaties die je mij gegeven heb. Daar heb ik ontzettend veel aan gehad en nog steeds.
De boodschap van, ga niet alles micro-managen, maar blijf bij je gevoel, deel je gevoel en spreek over je gevoel. Dat brengt me heel veel. Dat wil ik je graag vertellen.

9-11-18
De massage was ontzettend fijn.
Mijn vriend zei toen ik thuis kwam dat ik er energiek uitzag, en toen pas door had hoe moe ik eigenlijk daarvoor was. Ik voelde me zelf ook licht en opgewekt, helemaal top dus 🙂
Groetjes, Mariska

24-4-17
‘Hi Corinne,
Jaaa, wilde je al berichten over ons fantastische nieuws…
Zaterdag om 8.45 is Hanna thuis in bad geboren!!!
De weeën begonnen na dat ik bij jou was geweest steeds meer te worden, ben eigenlijk al om 20 uur naar bed gegaan om het deels op te vangen.
3 uur in de nacht zijn m’n vliezen gebroken en ging de ontsluiting ook sneller.
Wat een intense heftige maar mooie ervaring zo’n bevalling, zodra je in de ogen van de baby kijkt ben je het gewoon vergeten die pijn.
Het gaat nu ook super goed met ons!
Zooo blij dat je ons een extra natuurlijk zetje heb kunnen geven, zodat we het op ons eigen tempo konden doen deze bevalling!
Heel erg bedankt voor je kundigheid en ook zeker betrokkenheid.
Groetjes en liefs, Babette’

‘Zoals gehoopt ben ik afgelopen donderdag moeder geworden van een gezonde dochter! De weeën begonnen rond 12.00 uur en 15.48 was ze er! Op de verjaardag van mijn vader dankzij de voetreflexmassage:-)  Overigens was deze bevalling ook een veel prettigere ervaring dan de vorige! ‘ groetjes Charlotte

‘Corinne, het is je weer gelukt!! Lara is vanochtend geboren 8.55 uur geboren! De bevalling heeft in totaal 3,5 uur geduurd. Dank je wel voor de goede massage van gister! liefs Emma’
(2 jaar geleden kwam Emma ook een dag voor de bevalling van haar eerste)

‘Gedurende mijn zwangerschap ben ik meerdere keren bij Corinne geweest voor een zwangerschapsmassage. Ik had klachten aan mijn rug en bekken en sliep erg lastig. Al na de eerste keer voelde ik me herboren en heb vanaf dat moment heerlijk geslapen. Echt een hele verademing. Vlak voor de bevalling had ik veel last van voorweeën, maar wilde de bevalling zelf niet echt doorzetten. Ik ben toen bij Corinne geweest voor acupressuur. Ze hielp me ontspannen en bracht rust in mijn lichaam. Ook kreeg ik een aantal tips voor natuurlijke pijnbestrijding mee voor tijdens de bevalling. Daar heb ik tijdens de bevalling bijzonder veel aan gehad. Ik raad elke zwangere vrouw een bezoekje aan Corinne aan. Het brengt niet alleen rust, maar is ook een luxe/extraatje die je jezelf kunt gunnen als je zwanger bent.’
Susanne

‘Ik wilde je nog even bedanken voor de massage maandag: toen ik thuiskwam braken de vliezen! 14 februari is onze wolk van een baby geboren, groeten Anna’

‘Rustgevend zeg. Ik heb heel goed geslapen na de massage. Ook had ik afgelopen weken nog maar 1x kuitkrampen, terwijl het anders elke dag raak was.’
Suzanne

‘Na de massage had ik de hele week geen bekkenlast meer, het is een wonder. Opstaan en gaan zitten deden geen pijn meer. Ook heb ik geen last meer van de blaas, met een dagje ging dat ook weg.’
Ellen

‘Dat zou iedereen moeten doen in de zwangerschap. Heerlijk ontspannend en rustgevend. Geweldig, Corinne heeft me echt mijn zwangerschaps door gesleept.’
Johanna

Hi Corinne,
De massage was heerlijk en het heeft geholpen! Ik ben zaterdag om 15.31u van onze prachtige dochter Ella Mila (we noemen haar Mila) bevallen. Ik ben helemaal in de wolken!
Dank je wel voor je hulp!

Hallo Corinne,
De massage was zeker bevallen! 🙂
Die maandagavond rond 21:00 begon ik langzaamaan weer wat krampen te krijgen en dacht ik ga ze eens bijhouden, wie weet houden ze dit keer niet op.
Rond 01:00 uur stond ik onder de douche, zat in bad, op handen en knieën op de badmat en dacht misschien zo toch maar even bellen, ik denk dat het toch echt gaat gebeuren. Om 02:30 was Els hier en om 03:50 was James bij ons (in bad!)! Helemaal gezond en wel.
Mijn eerste zoontje Henry heeft er gewoon doorheen geslapen en kreeg die ochtend de verrassing van zijn leven. Het is precies gegaan zoals ik gehoopt had, en we zijn allemaal erg verliefd!
Heel erg bedankt voor je hulp, de massage heeft me erg geholpen weer terug bij mezelf en bij James te komen.
Groetjes,
Amanda

‘In mijn 7e maand van de zwangerschap kreeg ik ontzettend last van mijn rug, waardoor ik 3 nachten niet had geslapen van de pijn. Ik werd door mijn verloskundige doorverwezen naar Corinne Sprenger. Mijn grootste redding!
Na een behandeling, was mijn pijn bijna weg. Omdat het zo goed voelde en ik ook veel meer verlichting en ontspanning ervoer, bleef ik tot aan mijn bevalling eens per week terug komen.
Uiteindelijk heeft Corinne me tijdens mijn zware bevalling ook bijgestaan! Nadat mijn vliezen waren gebroken en mijn weeën niet opgang kwamen, heb ik de hulp van Corinne ingeroepen! En weer was ze mijn redding! Corinne wist in no time mijn weeën goed opgang te krijgen! En hielp me daarna met de weeën op te vangen. Toen eenmaal alles goed opgang was en het tijd was om echt te bevallen heeft uiteindelijk mijn verloskundige het overgenomen.
Ze beseft het misschien zelf niet, maar ik had mijn bevalling niet zonder haar kunnen en willen doen! Ook nu kom ik nog graag bij haar! Want na zo’n bevalling heeft je lichaam toch heel wat te verduren gekregen en dan is er niets fijner dan een behandeling van Corinne!
Dus ik raad alle zwangere of bevallen vrouw Corinne aan! Heb je totale ontspanning nodig of wil je pijnklachten verholpen hebben? Bel Corinne!’
Met vriendelijke groet,
Junilla

Ha Corinne,
De massage heeft zijn werk gedaan! Vrijdag was ik bij jou, zaterdagavond begonnen er lichte ween en zondagmiddag is de kleine Lou thuis geboren. Het was weer pittig, maar ook een mooie ervaring. Thuis, intiem, klein. Dus heel erg bedankt voor je hulp, het heeft me echt rust gegeven.
Met groeten,
Eva

Hoi Corinne,
De afspraak die ik as donderdag bij jou heb staan wil ik graag annuleren want.. Ik ben gisteren al bevallen!
Gistermiddag om 15.43 uur is onze dochter Hannah geboren!
Het ging ineens onverwacht snel waardoor ze thuis is geboren in plaats van in het ziekenhuis (De verloskundige was gelukkig nog net op tijd 🙂 ). Ik kon de weeën goed opvangen en voelde me (mede door de fijne massages?) voor zover mogelijk ontspannen en vol vertrouwen. Jan en ik zijn heel blij en gelukkig met ons lieve kleine meisje en alles gaat goed met Hannah en met mij!
Groeten,
Rianda