Voetreflexzone Therapie

‘Het ervaren van een voetreflexzone behandeling is zo weldadig en ongelooflijk effectief voor je gezondheid. Veel meer dan dat je zou denken van massage van een relatief klein gebied’.

Bevorderen van de natuurlijke gezondheid.

In de voeten zijn alle organen en functies van je lichaam in de voet vertegenwoordigd en kun je dus ook heel makkelijk je eigen lichaam positief beïnvloeden. Lekker makkelijk als je zwanger bent of net bevallen. Je nek, je borsten, je baarmoeder bijvoorbeeld, het kan allemaal beter functioneren.
Zeker voor de vruchtbaarheid is de behandeling zeer effectief. Je eigen lichaam op natuurlijke wijze versterken is het beste wat je kan doen. Ook gezien de lange termijn en de rest van je leven.

Vertrouwen:

Corinne heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het geven van voetreflexzone massages. “Het is zo makkelijk en invloedrijk voor al je organen en processen. Het laat je voelen dat je op de aarde staat, je beter je lichaam kunt voelen en daardoor meer vertrouwen kunt hebben in jezelf.”

Tarieven Voetreflextherapie:

 • In de zwangerschap en postnataal
 • of Fertiliteits-Vruchtbaarheidsbehandeling inclusief voedingsadvies
 • Eerst sessie 75 minuten: 90,-
 • daarop volgende behandelingen 60 minuten: € 85,-

 • Vruchtbaarheids-Traject van 5x 60 minuten: € 450,-
  Kennismaking, intake (15 minuten extra) en 5 massages.
  Fysieke, emotionele en spirituele begeleiding gedurende 3 tot 5 maanden. Baarmoedermassages met wonderolie, voetreflexzonebehandelingen en moxabehandelingen.
  En (voedings)tips om de vruchtbaarheid te bevorderen.