Over Corinne

Mijn missie is om vrouwen en mannen op een natuurlijke manier te ondersteunen bij kinderwens, in de zwangerschap, tijdens en na de bevalling en hen het vertrouwen te geven in de wijsheid en kracht van hun lichaam. Ik geloof dat als dát gebeurt er minder complicaties en vloeiender gebeurtenissen zoals makkelijkere bevalling en concepties kunnen plaatsvinden en we zo gezonder en gelukkiger kunnen worden.

Ik geef consulten, coaching, workshops en training aan collega’s, waaronder acupressuur bij bevallingen, en voorlichting over gezonde voeding en levensstijl.

In mijn consulten combineer ik Thaise massage, acupressuur, triggerpoint-therapie, klassieke massage, voetreflexzone therapie, deep tissue, rebalancing, Chinese zienswijze en oosterse technieken. Op gevoelsniveau en intuïtie communiceer ik met de baby. Door mijn ervaring en betrokkenheid kan ik goed invoelen wat iemand nodig heeft. Het geestelijk en lichamelijk welzijn is mijn doel.

Sinds 2003 houd ik mij bezig met verschillende massagevormen en natuurgeneeskunde. Sinds 2005 is mijn passie vrouwen te ondersteunen bij kinderwens, in de zwangerschap en bij en na de bevalling. In 2013 ben ik naar Thailand geweest voor specialisaties in de waardevolle, traditionele behandelingen, waardoor ik de zwangere en postpartum vrouw doeltreffend kan begeleiden. Daarna heb ik me gefocust op vrouwen die te kampen hebben met vruchtbaarheid. Als ondersteuning is kennis over voeding belangrijk. Chinese visie op voeding is daarbij een leidraad.

Ik blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en inzichten in mijn vakgebied door mij regelmatig bij te scholen op meerdere vakgebieden.

Opleidingen met certificaten en diploma’s:

Nascholing Gynaecologie bij Martine Cornelissen (TCM)
Vrouwelijke infertiliteit
Zwangerschap en postpartumklachten

Zwangerschapreflexologie bij Carla Huis in’t Veld
Fertiliteitsreflexologie bij Carla Huis in’t Veld

5-Elementenvoeding (bij zwangerschap en fertiliteit) van Jutta Koehler (TCM)

Thaise Massage (ITM)
specialisatie: Thaise Postnatale behandelingen, Zwangerschapsmassage en Babymassage

Triggerpoint-Coach
Voetreflexzonemassage NESPG
Klassieke Massage NESPG
Sportmassage NESGP
HBO-Natuurgeneeskunde -Totaalbalans
Reiki
AuraChakra healer

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging de BATC. Daardoor worden de behandelingen bij aanvullende verzekeringen vaak geheel of gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie 

Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie