VLOW® borstweefselbehandeling

is gericht op preventie én behandeling van klachten.

Het is fijn om vrouw te zijn. Maar hoe zorg je als vrouw nu echt goed voor jezelf en voor alles wat jou vrouw maakt? Je borsten zijn het symbool van vrouwelijkheid.

VLOW® is er voor jou.
Vlow is er voor alle vrouwen met borsten. Voor vrouwen met grote, kleine, ongelijke en perfecte borsten. Of je nu klachten hebt of niet, jong bent of juist oud, en blij bent met je borsten of helemaal niet.

Een VLOW® borstweefselbehandeling is altijd een goed idee. Het doel van de behandeling is de doorbloeding en de lymfestroom van de borsten en het gebied eromheen te optimaliseren. Dat stimuleert de afvoer van opgeslagen afvalstoffen en de aanvoer van zuurstof en nieuwe bouwstoffen. Een echte boost voor je borsten en het zelfhelende vermogen van je lichaam. Daar worden je borsten blij van. En jij dus ook. Je zult zien dat veel van je klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

De VLOW® methode is een manuele behandelvorm en is afkomstig uit de osteopathie. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de vrouwenborst: een zachte en ontspannende aanpak helemaal afgestemd op het zachte en gevoelige weefsel van het borstgebied.

VLOW® behandeling bij borstklachten

Veel vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met borstklachten. Vaak zijn die onschuldig en veroorzaken ze geen grote problemen. Ze vallen dan onder de verzamelnaam mastopathie. Maar ook als je borstklachten onschuldig zijn, kan je er heel veel last van hebben. Want borsten die onaangenaam aanvoelen of pijn doen kunnen zorgen of zelfs angst veroorzaken en hebben een grote impact op je welzijn. En dat er ‘iets’ in je borst groeit, vinden de meeste vrouwen ook geen fijn idee. Helaas lopen veel vrouwen jaren rond met hun zorgen. Veel borstklachten verbeteren of verdwijnen na een aantal VLOW® borstweefselbehandelingen. Gun jezelf ook blije borsten.

Wij vinden dat iedere vrouw gezonde borsten verdient

VLOW® borstweefselbehandelingen zijn speciaal ontwikkeld om pijnklachten en verhardingen in de borst te verminderen. We zien dat zulke klachten na een paar behandelingen al enorm verminderen en vaak zelfs langdurig verdwijnen. Daar worden je borsten blij van. En jij dus ook.

Een gecertificeerde VLOW® therapeut weet hoe ze jou op je gemak kan stellen, en is altijd een vrouw. Want een borstweefselbehandeling heeft het beste resultaat als jij je fijn, veilig en ontspannen voelt. Corinne kijkt naar wie jij bent als persoon en wat jij nodig hebt.

Corinne staat in het kwaliteitsregister van de gecertificeerde VLOW® borstweefseltherapeuten in Nederland en België https://vlow.earth/. Ze voldoet aan de strenge criteria, zodat we de kwaliteit en de betrouwbaarheid kunnen waarborgen. 

Wat kost een behandeling?

De tarieven voor een VLOW® borstweefselbehandeling per 1 januari 2024 zijn:

  • Voor een eerste behandeling, inclusief het doornemen van het intakeformulier bedragen de kosten € 100,-. De duur van het consult is plusminus 75 minuten.
  • Vervolgbehandelingen, na een eerste consult (1x per maand) kosten € 90,-
  • De kosten van een VLOW® borstweefselbehandeling (onderhoudsbehandeling 2-4x per jaar) bedragen: € 95,-

Corinne is zich bewust van het belang om de VLOW® borstweefselbehandelingen voor alle vrouwen toegankelijk te maken; daarbij mag geld nooit een barrière vormen. Als je een klein budget hebt is de prijs van de behandeling bespreekbaar.
Neem hiervoor contact op met Corinne 06-26316289

Goed om we weten: een VLOW® therapeut is niet bevoegd jouw klachten te diagnosticeren. Ga daarvoor altijd eerst langs de huisarts.