ChakraMassage

Wat is een ChakraMassage

ChakraMassage is een Inner Tuning Massage ontwikkeld door het Chakra Instituut. Het is gebaseerd en ontwikkeld door geluid. Het is een hele subtiele massage die de chakra’s van het hoofd en de rug beïnvloeden op een manier dat ze meer geopend kunnen worden.

Wat zijn Chakra’s

Wat zijn Chakra’s
Chakra’s zijn draaiende wielen van licht in een specifieke kleur gelegen op het hoofd en langs de wervelkolom. Elk chakra heeft 7 microchakra’s. Ze openen of sluiten zich naarmate er een ontwikkeling plaatsvindt tijdens het leven. Is het negatief door een ervaring in de eerste jaren van het leven dan kan de chakra sluiten en werken als een saboteur in iemands leven. Je kunt dat niet zelf bepalen wat je doet. Is de ervaring positief dan kan iemand de beslissingen vanuit vrijheid nemen. Het doel is dat uiteindelijk alle chakra’s geopend worden. Dan is iemand verlicht en zijn alle aspecten doorleeft en is iemand totaal tevreden.
1e Chakra is het aarde element. Het gaat over aarding, verbonden zijn met de aarde en veiligheid. Is deze uit balans dan voel je je onzeker en onveilig.
2e Chakra is het water element. Het gaat over vertrouwen, relaties en (intieme) verbinding. Creativiteit en seksualiteit. Is deze geblokkeerd dan heb je last van angst.
3e Chakra is het element vuur. Deze gaat over actie, ego, spijsvertering. Deze heb je nodig om te doen. Bij blokkades heb je last van een te sterk ego en constipatie.
4e Chakra is je hartchakra, element lucht. Onvoorwaardelijke liefde voelen en geven. Is deze geblokkeerd kan je last hebben van depressies.
5e Chakra is je keel chakra, element akasha oftewel ruimte. Kunnen communiceren met de ander, je vrij kunnen uitdrukken in creativiteit. Kunnen zingen en spreken. Hier zit ook je Inner Guru. Degene die jij werkelijk bent. Is deze gesloten of geblokkeerd kun je niet makkelijk uitdrukken en ben je geremd in de communicatie.
6e Chakra is je onderscheidingsvermogen en intuïtie. Hiermee kun je werkelijk beslissen wat er werkelijk goed voor je is. Is deze geblokkeerd dan weet je eigenlijk niet goed wie je bent.
7e Chakra is je ultieme tevredenheid over de aarde, je relaties, je acties, je liefde, je kunnen uitdrukken en je onderscheidingsvermogen.
Belangrijk om deze aspecten helemaal te ontwikkelen en te openen zodat het leven leuk wordt en dat jij daarover de leiding hebt.

Waarom in de zwangerschap?

Het openen in de zwangerschap is van belang voor de baby. Om deze ontwikkeling zo goed mogelijk te laten verlopen is je eigen ontwikkeling zo belangrijk. Hoe beter de chakra’s open zijn hoe beter jij je baby kunt geven wat het nodig heeft. Voeding via het bloed, in balans zijn, rust ervaren zodat de baby goed kan groeien en jij kunt opladen om vervolgens weer te geven.

Wat gebeurt er dan bij een ChakraMassage?

Een ChakraMassage gebaseerd op de Inner Tuning Massage bestaat uit subtiele aanraking op het hoofd en de rug. Door klank en chantings kunnen de microchakra’s zich langzaam openen en kan de energie in de chakra’s beter stromen. Er worden chantings en mantra’s gedraaid voor het openen van de geblokkeerde microchakra’s.
De handen en vingers van Corinne voelen als warme energie centra, die helende energie sturen naar de microchakra’s om ze te openen. Dat brengt inzichten en heling op de gebieden van alle aspecten van chakra’s waar jij behoefte aan hebt.
Het effect van een ChakraMassage alleen van het hoofd kan voelen alsof een hele lichaamsmassage gegeven wordt.

Tarieven:

Intake 75 minuten € 98,-
vervolgsessies 60 minuten: € 90,-