Vruchtbaarheid

Zwanger worden: de preconceptiefase

We beseffen allemaal dat een gezond lichaam de basis vormt voor een gezonde zwangerschap en een gezonde baby. 

Bij (onvervulde) kinderwens kan je je lichaam voorbereiden op een zwangerschap door behandelingen gericht op het verbeteren van je vruchtbaarheid: een graanschuur aanleggen. Je wordt sterker en gezonder op natuurlijke wijze en je hebt wat te geven in de zwangerschap. Dit kan via voetreflexmassage, acupressuur, baarmoeder/buikmassage, moxa behandelingen, VLOW® borstweefselbehandeling en voedingsadviezen. 

Ook na de bevalling is het van belang de vruchtbaarheid te herstellen om eventuele latere zwangerschappen goed aan te kunnen. 

Ervaring laat zien dat de kans op zwangerschap na deze behandelingen 2x zo groot is als methodes via medische ingrepen. Ook is de kans op miskramen verminderd, doordat je vitaler en veerkrachtig wordt. Ook ondersteunende behandelingen naast Ivf en Icsi behoren tot de mogelijkheden.

De behandelingen zorgen voor een verbetering van de stofwisseling, betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en natuurlijk ontspanning. Het zorgt weer voor een nieuw evenwicht en vertrouwen in jezelf. Voor therapie betekent het dat je een aantal keer achter elkaar, met tussenpozen van een week, terugkomt om dit genezingsproces op gang te helpen. Ideaal zou zijn als je voor de ovulatie zou kunnen komen om de eicel kwaliteit optimaal te maken, de vloeiende doorstroming binnen de eileiders te activeren en de baarmoeder optimaal voor te bereiden op de indaling/innesteling van het eitje.

Besef je wel dat herstel van boven genoemde functies enige tijd kan duren.

Na je ovulatie kom je nog 1x in die cyclus. Dan is de behandeling vooral zacht, ontspannend en vasthoudend. Ook na een terugplaatsing zijn deze behandelingen versterkend.
Deze cyclus kan per maand herhaald worden.
 
We kunnen ook een eenvoudig wens-ritueel doen. Dit heeft vooral zin als je zelf het gevoel hebt dat je voor het krijgen van je kindje dit nodig hebt om je vertrouwen te bekrachtigen.
 
De volgende behandelingen verhogen je vruchtbaarheid:
Je kunt kiezen. 
 
Voetreflexologie
Via de voeten kan je uitermate goed de gezondheid en processen in het lichaam op een veilige, effectieve en natuurlijke manier gunstig beïnvloeden. Voetreflexologie werkt heel sterk direct op de organen die minder goed werken. Het helpt zowel bij mannen, als bij vrouwen heel goed.
 
Je kunt het ook zien als een prachtige voorbereiding op een zwangerschap, die daardoor makkelijker verloopt. In ieder geval kan je je weer vitaler en gezonder gaan voelen.
 

Baarmoeder/buikmassages
De speciale vruchtbaarheidsbehandelingen verhogen de kans om op een natuurlijke manier zwanger te worden en je fertiliteit te verhogen. Door speciale buikmassages wordt direct de baarmoeder gemasseerd, wat een weldadig gevoel teweeg brengt en de doorbloeding verbeterd.

Voedingsadviezen
Er wordt ook aandacht besteed aan voeding, kleding, leefwijze en leefstijl. Via de Chinese voedingsleer, waarbij gekeken wordt naar de werking van ons voedsel, kan het lichaam beter functioneren bijvoorbeeld bij kou. Fouten in de denkwijze over onze voeding kunnen het lichaam remmen of juist beter laten werken. Dit kan de kans op zwangerschappen laten toenemen en je beter in je vel laten zitten.

Moxabehandelingen
Bij moxabehandelingen wordt via een gloeiende kruidenstaaf warmte ingebracht op plekken waar de energie niet makkelijk stroomt en waarbij dit processen in jezelf kan belemmeren. Vooral de midden- en onderrug wordt gedaan.
Dit wordt verwerkt in de de vruchtbaarheidsbehandelingen.

VLOW borstweefselbehandelingen

Met een VLOW® borstweefselbehandeling help je je lichaam om gezond zwanger te worden.
Want een VLOW® behandeling stimuleert de doorbloeding en werkt als een ware reiniging. Het kan oude toxinen uit de borst verwijderen en de oestrogeen huishouding tonifiëren, waarmee het kan bijdragen aan een verhoogde vruchtbaarheid. Zo wordt je lichaam een schone, warme en uitnodigende broedplaats voor je kindje.
En niet te vergeten: het versterkt je vrouwelijke energie en kracht en zo voel je je op en top vrouw. Zie dat maar eens te weerstaan.

 
Tarieven:
  • Intake en vervolgsessies 75 minuten: € 98,-
  • Vruchtbaarheids-Traject van 5x 60 minuten: € 90,- per keer
    Kennismaking, intake en 5 behandelingen.
    Fysieke, emotionele en spirituele begeleiding gedurende 3 tot 5 maanden met daarbij (voedings)tips om de vruchtbaarheid te bevorderen.

Miskraamcoaching en miskraammassages

Na een miskraam kun je het gevoel hebben jezelf een beetje kwijt te zijn. Je kunt deze rouw en verwerkingsmassage aanvragen als je iets zoekt om je te helpen je lichaam te versterken, geestelijke en mentale spanning los te laten en verwerken van dit verlies.

En later mogelijk weer voor te bereiden op een nieuwe zwangerschap.