Zwangerschapmassage


Vitaliserend én ontspannend.

Deze massages geven je de gelegenheid uit je hoofd te komen
en aan te komen in je lichaam,
dichtbij je innerlijke bron.

Voor een fijne zwangerschap en een natuurlijke bevalling.
De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, waarin veel verandert in je lichaam, je wezen en je hele toekomst. Je bent niet meer alleen en je zorgt nu al niet meer alleen voor jezelf. Je hebt er een verantwoordelijkheid erbij. In deze omslag in je leven is het goed om regelmatig stil te staan en je evenwicht opnieuw te vinden. De zwangerschapsmassage geeft je de mogelijkheid stress en spanning te doorbreken en kom je uit bij meer rust, vertrouwen en kracht in jezelf.

Onderzoek laat zien dat ervaringen van de foetus tijdens de conceptie, de zwangerschap en de geboorte van diepgaande invloed zijn op ons leven. Belangrijk dus voor je baby om welkom geheten te worden door nu al contact te maken. Door goed voor jezelf te zorgen en je blij te voelen draag je daar direct aan bij. En een massage  is daarvoor een waardevolle voorbereiding op de bevalling en de tijd erna.

Massages in de zwangerschap:

Tijdens deze sessie nemen we tijd om meer in balans te komen. Doel van deze behandeling is om tot een diepere, totale ontspanning te komen en vertrouwen te herstellen in je zelf en alles wat erin en aan je gebeurt.

Ook wordt er gewerkt aan veelvoorkomende zwangerschapsklachten zoals:

  • lage rugklachten
  • bekkenklachten
  • pijn in de nek en schouders
  • hoofdpijn
  • vocht vasthouden in armen, benen en voeten
  • vermoeidheid
  • misselijkheid en maagzuur
  • slapeloosheid
  • kramp in de kuiten

De combinatie van methoden als acupressuur, Thaise massage, klassieke massage, voetreflexzone therapie, deep tissue, rebalancing, reiki en triggerpoint-therapie, gebruik ik om klachten op een natuurlijke manier te verminderen. Ik masseer speciaal de rug langs de wervelkolom, waardoor alle organen, die verbonden zijn met de wervels, gestimuleerd worden. Met goed functionerende organen voel je je energieker. De massage is voor iedereen uniek, omdat ik inga op de klachten die er specifiek bij iemand leven.

De massages worden naar wens begeleid op emotionele en spirituele vlak. Angsten, zorgen en moeilijkheden die je tegen komt op gebied van nieuw leven. Door de jarenlange ervaring weet ik welke processen zich voltrekken, tijdens de zwangerschap, ook op emotioneel gebied en op het vlak van geboorte en nieuw leven en kan ik je begeleiden rond deze periode.

In het Geboortecentrum in Amsterdam wordt er gemasseerd in buikligging op een tafel met een uitsparing voor de buik of in een comfortabele zijligging naar keuze op de andere locaties.

In eerste instantie wordt vooral je hele lichaam gemasseerd om zelf meer vitaliteit en ontspanning te bereiken. In overleg wordt ook de buik gemasseerd.

Zwangerschapsmassage
Kosten:
1e keer: Intake plus behandeling: 75 minuten € 98,-
Vervolg:
60 minuten: € 90,-
75 minuten: € 98,-
Na 40 weken is de behandeling € 105,- tenzij je al klant bent.
Thuis: € 25,- extra in Amsterdam-Centrum en -Zuid of Zuidoost, andere plaats met extra kosten.

Zwangerschapsmassagetraject
5x massages € 450,-
* kennismaking, intake en een massages gedurende 60 minuten
* vervolgmassages van 65 minuten
* fysieke, emotionele en spirituele begeleiding gedurende 6 maanden
* inclusief de Vitaliteitskaart voor de zwangerschap
* inclusief de Acupressuurkaart voor het stimuleren van een natuurlijke bevalling
* inclusief Vitaliteitskaart voor de kraamtijd
* inclusief voetreflexzonetherapie
Deze massages mogen ook na de bevalling gebruikt worden voor postpartum massages.

Alle behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Aangesloten bij de BATC

Voetreflexzonetherapie
Kosten Intake en behandeling: 75 minuten: € 98,-

Overtijd behandeling en bevalling voorbereiding
zie apart pagina
Kosten: * 75 minuten € 105,-
Ben je al klant, dan zijn de kosten € 98,-

Bewustzijnscoaching
In deze sessie neem je meer tijd om bewust om te gaan met jezelf tijdens de zwangerschap. Je wordt meer in contact gebracht met jezelf en bespreken we wat je tegenkomt. Je doet een paar oefeningen die je helpen bij het her-balanceren van je energie en bij het vinden van een evenwichtige verstilling. Het doel is weer terug te komen in je lichaam en uit je hoofd, waardoor er ruimte komt voor rust en vreugde.

Ook het mentaal voorbereiden op de bevalling kan een onderwerp zijn. Ook de geschiedenis die je familie heeft, zou dan ook aan bod kunnen komen. Tevens kun je op gevoelsniveau en een haptonomische manier contact maken met je baby. Hiermee kun je je nieuwe kind welkom heten en voelen hoe je wezenlijk contact kunt maken op zielsniveau.

Corinne maakt bij haar sesssies gebruik van mindfullnes, bodyfullnes, technieken van Marieke de Vrij, Byron Katie, Eckhart Tolle en de lessen van de Tibetaanse leraar Tulku Lobsang, soundhealingmaster Sri Shyamji Bhatnagar, Georgien Wybenga als uitgangspunt. Ook wordt de chakraleer en ondersteuning door sound ingezet.
Kosten: *1 uur € 85,-
*1.5 uur € 120,- inclusief massage

Telefonisch Coaching en advies:
Zit je er doorheen en kan je niet komen. Weet je het even niet en wil je even raad over zwanger zijn op het gebied van klachten, voeding. Bel gerust 0626316289
€ 1,- per minuut met een start tarief van € 15,-

Tijdens de bevalling massage en acupressuur:
€ 150,- eerste uur op locatie in Amsterdam
Vervolgens € 50,- per uur

Je kunt ook komen voor:
Rouwverwerkingsmassages na miskraam en overlijden van de baby
Kosten: 90 minuten: € 98,-

Doordat Corinne elke dag alleen maar behandelingen geeft aan zwangere en net-bevallen vrouwen en zij daarin al lange ervaring heeft, kun je haar daar volledig in vertrouwen.